Депутатите избраха Вежди Рашидов за председател на Народното събрание. Това

...
Депутатите избраха Вежди Рашидов за председател на Народното събрание. Това
Коментари Харесай

Избраха Вежди Рашидов за председател на Народното събрание!

Депутатите избраха Вежди Рашидов за ръководител на Народното събрание. Това стана след яростни дебади и на третия ден от работата на националните избраници.

Номинацията му подкрепифа 139 депутати.

ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и „ Български напредък ” издигнаха номинацията на Вежди Рашидов за ръководител на Народното събрание. Това разгласи Корнелия Нинова, която изясни, че е упълномощена от болшинството на Председателския съвет да приказва от парламентарната естрада. Припомняме, че през вчерашния ден той се отхвърли от първичната си номинация.

" Аз персонално 100% на тези години след ккато съм лил два пъти министър и шест мандата мандат ми се искаше да се отдам на внуците си. Днес се получи нещо забавно - госпожа Нинова го направи тъй като е национално виновен човек. Аз ѝ споделих - бих приел единствено в случай че има мнозинство. Ваше обвързване е сътрудници да се грижите за тези хора. Бъдете покрай тях и чувайте болките им. Това не е укор само че не е почтено три дни да се майтапим с хората.

Парламента не е язвителен спектакъл. Ние сме тук с цел да работим и да излезем с вярно решение. Да престанем да си ръкопляскаме да се хванем за работа. Когато има мнозинство аз не съм безконтролен човек сътрудници. Говоря ви от сърце и почтено. Това е свещена земя тъй като думата татковина идва от думата жанр. Никой няма правото да ни стъпче и да ни отнеме тези богатства. Затова скъпи мои другари давам обещание ви да работя за вас да съм консенсусен и да се вслушвам в думите. Намалете перченето. Не ви оказва помощ. Намалете неналичието на разсъдък ", сподели той.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР