Депутатите дори уточниха, че камерите трябва да бъдат влагозащитени, да

...
Депутатите дори уточниха, че камерите трябва да бъдат влагозащитени, да
Коментари Харесай

До 10 000 лв. глоба за данъчни складове за горива, ако нямат видеокамери

Депутатите даже прецизираха, че камерите би трябвало да бъдат влагозащитени, да са с резолюция, не по-малка от 1280 х 720 пиксела

Данъчните хранилища за горива наложително ще би трябвало да бъдат оборудвани със системи за видеонаблюдение и надзор. Това постановиха депутатите с промени в Закона за акцизите и данъчните хранилища, дефинитивно признати в четвъртък. Онези, които не се съобразят с новото условие, са застрашени от имуществена глоба от 3000 до 8000 лева, която при рецидив ще варира от 5000 до 10 000 лева, пресмята в. „ Сега “.

Видеосистемите би трябвало да обезпечават „ образен надзор в действително време “ и непрестанен запис върху дигитален регистратор - сървър. Камерите би трябвало да се инсталират стационарно на всички места, през които в склада влизат или излизат транспортни средства, и да бъдат ситуирани по този начин, че да разрешават различаване на номерата им. Ще работят непрекъснато, а с цел да бъде несъмнено, че няма да има спирания, ще би трябвало да разполагат с самостоятелно зареждане. Депутатите даже прецизираха, че камерите би трябвало да бъдат „ влагозащитени, да са с резолюция, не по-малка от 1280 х 720 пиксела “, да разрешават наблюдаване през нощта и да могат да сигнализират „ при настъпване на избрани събития “.

 

fakti.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР