Депутатите Делян Добрев (ГЕРБ) и Асен Василев (ПП) влязоха в

...
Депутатите Делян Добрев (ГЕРБ) и Асен Василев (ПП) влязоха в
Коментари Харесай

Асен Василев към Делян Добрев: Тошко Йорданов си плати за лъжите, ще си платите и вие

Депутатите Делян Добрев (ГЕРБ) и Асен Василев (ПП) влязоха в персонален конфликт по време на съвещанието за бюджета в Народното събрание. Те излязоха от тематиката и навлязоха във взаимни обвинявания за злоупотреби в интерес на другарски компании.

 В поредност от реплики и персонални пояснения Добрев заплаши Василев с прокуратурата, която щяла да пресметна тъкмо какъв брой са загубите за страната от ръководството на Политическа партия. Василев пък отвърна, че ще съди Добрев за клюка. „ Тошко Йорданов към този момент си заплати за лъжите от тази естрада, ще си платите и вие ”, съобщи съпредседателят на Политическа партия.

Двамата депутати, които се познават безусловно от деца и са били даже съученици, си насочиха жестоки обвинявания. Особено сензитивна се оказа още веднъж тематиката за газа. Асен Василев назова депутатът от ГЕРБ разгорещен бранител на „ Газпром ” и съветските ползи. „ Вие също купувахте газ от „ Газпром ”, само че с 30% по-скъпо, които насочвахте към медиатори ”, съобщи Добрев. Именно във връзка на тези думи, Василев съобщи, че ще го съди.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР