Депутати от „Възраждане“ и управляващите си спретнаха меле по време

...
Депутати от „Възраждане“ и управляващите си спретнаха меле по време
Коментари Харесай

Екшън в парламента: Възраждане и управляващите си спретнаха меле заради Костадинов

Депутати от „ Възраждане “ и ръководещите си спретнаха меле по време на пленарно съвещание. Повод стана изявление на депутата от „ Продължаваме промяната “ Искрен Митев, оповестяват от Флагман.бг.

Той иронизира Копейкин, под което се разпозна водачът на „ Възраждане " Костадин Костадинов.

" Стана ясно, че господин Копейкин съобщи хората, тъй като си купи къща с техните пари. Парите, които му останаха, си ги обърна в евро. Ваксинира се и най-после подвигна..., с цел да покаже, че е повече човек от другите ", разгласи Митев.
В идващия миг Костадин Костадинов се ускори към трибуната, с цел да отговори. Председателстващият съвещанието Кристиан Вигенин обаче го спря. Вигенин бе пояснил по време на изявлението на Митев, че не знае за кого приказва. Действително, Искрен Митев не бе загатнал името на Костадинов.

Лидерът на " Възраждане " пък гневно сочеше на Вигенин към Митев, наричайки го " дръвник ". След това Костадинов сякаш потегли да си сяда на мястото, само че след това се насочи към Искрен Митев.

Водачът на " Възраждане " се изтъпани пред седящия народен представител от Политическа партия, като му търсеше сметка. Митев пък сграбчи вратовръзката на Костадинов, който в отговор му хвана на ръката. След това депутатът от Политическа партия бе издърпан от свои сътрудници и залитна встрани.

Последва обаче меле сред други депутати от " Възраждане " и представители на ръководещите. Квестори се пробваха да разтърват народните представители. Все отново, наподобява, до по-сериозни удари не се стигна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР