Депутати от руската Дума поискаха да бъде закрит националният отбор

...
Депутати от руската Дума поискаха да бъде закрит националният отбор
Коментари Харесай

UEFA EURO 2020: Поискаха закриване на руския национален отбор по футбол

Депутати от съветската Дума желаеха да бъде закрит националният тим по футбол на страната след унижението с 1:4 от Дания в Копенхаген, написа " Мач Телеграф ". При тройната въртележка в Група В сред тимовете с по 3 точки отборът на Станислав Черчесов изгоря по голова разлика от директните дуели. „ Червеният динамит “ пък изригна за непосредствено класиране на осминафиналите като втори в групата.

Безсилието на Русия стигна пика си при втория гол на датчаните. Тогава Роман Зобнин върна към вратаря си Матвей Сафонов по този начин, че подаде на Юсуф Поулсен, който накара съветския пазач да лази, до момента в който праща топката в мрежата.

Най-остър от политиците бе водачът на партията Комунистите на Русия – Сергей Малинкович, който прикани да бъде иззето имуществото на националния селекционер Станислав Черчесов.

„ Това е срам. Черчесов би трябвало да остане и без пенсия – изригна Малинкович. - Това е срам. Руските национали би трябвало да получават купони за храна вместо заплати, както беше едно време. Най-подходящият им допир с футбол пък е да ритат консервни кутии в двора. Нека националният ни отбор бъде закрит, а всички легионери – отзовани от чужбина “.

В празника си пък Дания уважи особено Кристиян Ериксен. На трибуните с неговата фланелка с №10 бе негов кралски адаш - датският принц Кристиян. На собствен ред селекционерът на „ аления динамит “ - Каспер Хюлманд, пък носеше гривна със сребърна футболна топка с мисъл за колабиралия по време на първия мач на „ Паркен “ - против Финландия, халф на Интер. „ Никога до момента не съм носил нищо по себе си, камо ли украшение. Но дано всички мислим за Ериксен “, сподели Хюлманд.

Един от реализаторите против Русия – Микел Дамсгорд, стана със своите 20 години и 353 дни най-младият стрелец на станата на огромно състезание (световни и европейски финали).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР