Депутати от БСП за Блъгария внесоха законопроект в Народното събрание,

...
Депутати от БСП за Блъгария внесоха законопроект в Народното събрание,
Коментари Харесай

Левицата поиска по-дълъг срок за регистрация на кладенци

Депутати от " Българска социалистическа партия за Блъгария " внесоха законопроект в Народното събрание, с който упорстват срокът за регистрация на кладенци за облекчаване на лични потребности, който изтича на 28 ноември т.г., да бъде продължен с 3 години.
Една от аргументите за отлагането е неналичието на административен потенциал на басейновите дирекции в страната, който не беше преодолян и с дадената от закона опция за подаване на заявките посредством кмветовете и кметските наместници, пишат в претекстовете социалистите. Те оферират след възможното продължение на периода басейновите дирекции да разпространяват взетото решение и да проведт осведомителна акция, подкрепени от Министерство на околната среда и водите.
Значението и връзката на регистрацията на тези уреди за проектите за ръководство на речните басейни и за ограниченията за обезпечаване на вода за лични потребности на жителите не се слага под подозрение, прецизират от Българска социалистическа партия. Удържаването на периода ще даде опция да се реализиран задачите, сложени пред регистрацията, в това число опция за стабилно ръководство на подземните води на национално и районно равнище и осъществяване на условието за проведено прилагане на този скъп естествен запас. >  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР