Депутати от БСП изведнъж "извъртяха лопатата". Както преди дни от

...
Депутати от БСП изведнъж "извъртяха лопатата". Както преди дни от
Коментари Харесай

Защо БСП се опита да лиши държавата от още пари?

Депутати от Българска социалистическа партия внезапно "извъртяха лопатата ".

Както преди дни от трибуната на Народното събрание оповестиха, че предложенията за промени в Закона за хазарта няма да поддържат, внезапно взеха решение, че са доста "загрижени " за страната и българският спорт и по тази причина желаеха да се забрани рекламата на хазарт, само че не и обявленията, свързани с изтегляне на тиражи и съобщаване на облаги.

Защо и по какъв начин - въобще не е ясно, без значение, че връзката на левите с олигарсите е прочут факт от години на всички.

Българска социалистическа партия твърдо застава зад Васил Божков

Предложенията им обаче не бяха признати през днешния ден от бюджетната комисия в Народното събрание.

Бюджетната комисия не одобри предлагането на Българска социалистическа партия за непряка реклама в
хазарта

Не това е повода да се взимат пари от бедните, съобщи Менда Стоянова на Румен Гечев.

Именно Гечев е създател на предложенията за промени. Няма реклама, няма доходи в хазартните компании, няма налози в хазната - кое не е ясно, само че очевидно на левицата тази логичност и убягва или доста желае да пази ползите на някого, прикрита под обществената си ангажираност.

В Комисията по
хазарта обясниха, че предлагането на Гечев, което сякаш цели нещо си положително, ще докара до големи загуби – както за българския спорт, по този начин и за държавния бюджет.

Не би трябвало да се не помни и изказванието на Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, изречено преди дни в народен ефир, че точно Гечев е бил най-големият пропагандатор на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от.

Валери Симеонов: Комисията по
хазарта просто си е пасувала

Обществото се пита за какво Българска социалистическа партия желае по-малко пари в хазната, за какво толкоз години разнообразни държавни управления си траеха, в това число и тяхното?

Да не би пък повода да е, че техен е индивидът, ощетил с над 500 млн. лева хазната...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР