Депутати от Атака и Воля искат премиерът Бойко Борисов да

...
Депутати от Атака и Воля искат премиерът Бойко Борисов да
Коментари Харесай

Атака и Воля искат страната ни да се противопостави на санкциите срещу Унгария

Депутати от " Атака " и " Воля " желаят министър председателят Бойко Борисов да изрази в Съвета на Европейския съюз /ЕС/ позиция на България срещу глобите против Унгария. Това сподели в пленарна зала ръководителят на Парламентарната група на Обединените патриоти Волен Сидеров в декларация. Проекторешението е препоръчано от 11 депутати от двете обединения.

Народните представители, вгледани в някои наши кухненски проблеми, от време на време пропущаме огромните събития в света, съобщи Сидеров и добави, че пропущат едни доста съществени раздвижвания в европейското пространство, които са наклонност, а точно огромния конфликт сред консервативното и демократичното виждане. Според Сидеров този конфликт към този момент взима темперамент на принуда към обособени страни, в тази ситуация Унгария.

Според Сидеров Виктор Орбан е образец за страните от Източна Европа, посочил е по какъв начин в границите на Европейски Съюз и НАТО може да има по-гъвкава политика, по-добра грижа за личния си народ, да отбрани обичайните полезности, да спре мигрантската вълна, да ограничи въздействието в Унгария на организации, които имат за цел да разпадат националната еднаквост. Тези дейности провокираха противодействие в брюкселските висши кръгове, сподели Сидеров и добави, че към този момент има съществени течения за смяна на мисленето на тези елити.

Алиансите в Екологичен потенциал към този момент не показват публичните отзиви, счита Сидеров. Видяхме по какъв начин в огромни страни като Франция, Италия, Германия публичното мнение се трансформира в посока консерватизъм, в посока на обичайни полезности, в посока на това, което назовават шовинизъм, тази мръсна дума, уточни той. По думите му нещо в света се трансформира, и то към по-добро. Глобализмът докара до това, че Европа стартира да се пита каква е тъкмо и този въпрос си задават от ден на ден европейци, счита Сидеров.

Да не би да идва времето на несистемните партии и визии в Европа - дано се замислим за това и да се променяме дружно със международната смяна, сподели Волен Сидеров.

Нека бъдем в час с тези промени и да продължим тази политика, която демонстрираха евродепутатите от ГЕРБ, сподели той. Искам да поздравя откровено евродепутатите на ГЕРБ, които гласоподаваха срещу глобите против Унгария, макар че част от ЕНП взе позиция да бъде осъдена Унгария, сподели още Сидеров.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР