Депутати от Алтернатива за Германия и Възраждане (Молдова) присъстваха на

...
Депутати от Алтернатива за Германия и Възраждане (Молдова) присъстваха на
Коментари Харесай

Възраждане заведе на Шипка депутати от Германия и Молдова

Депутати от Алтернатива за Германия и " Възраждане " (Молдова) участваха на честванията на 3 март на Паметника на Свободата по покана на " Възраждане ".


Двама депутати от " Алтернатива за Германия " са част от делегацията, която посети Паметника на свободата по случай Националния празник на България - 3 март, по покана на Възраждане.

Делегатите на " Алтернатива за Германия " са депутати в Германския Бундестаг. Те са доктор Райнер Ротфус - член на парламентарната група на AfD на комитета на Европейски Съюз, и проф. Харалд Вайел - член на федералния изпълнителен съвет на партията AfD, представител по европейски въпроси на Алтернатива за Германия и представител на парламентарната група на AfD в комисията по Европейски Съюз.

На честването участваха още делегати от Молдова. Народните представители Василий Боля и Александър Суходолски (етнически българин) и двамата народни представители от молдовската партия " Възраждане ".

На Паметника на свободата като посетители на " Възраждане ", участваха и делегати от младежките организации на партии-партньори на " Възраждане ", които участваха през вчерашния ден в Националната младежка конференция " Ние сме младите на Европа " - Алтернатива за Германия (Германия), Наша татковина (Унгария), Свобода и директна народна власт ( Чехия), Републиканска партия (САЩ).

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР