Депутати и членове на семействата на президента, парламентарния шеф и

...
Депутати и членове на семействата на президента, парламентарния шеф и
Коментари Харесай

Депутати от ДПС, начело с Карадайъ и Делян Пеевски, поискаха и президентшата Радева да си плаща за НСО като тях!

Депутати и членове на фамилиите на президента, парламентарния началник и премиера към този момент да заплащат за защитата си, в случай че тя е обезпечена от Националната работа за защита (НСО). Сами ще си заплащат и тези лица, които се охраняват, тъй като са свързани с националната сигурност и похищението по отношение на тях би подронило, отслабило или основало усложнения на властта в страната. Това оферират от Движение за права и свободи с промени в закона за службата. Те са импортирани от водача Мустафа Карадайъ и депутатите Делян Пеевски, Йордан Цонев и Хамид Хамид.

Попадащите в този лист лица, за които се постанова защита от НСО, ще заплащат услугите на гардовете по цена, избрана от министъра на финансите по предложение на началника на службата.

Текстовете ще обиден брачната половинка на президента Румен Радев - Десислава, която сега има защита, кола и водач от НСО, както и почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган и депутата Делян Пеевски.

През декември обаче Мустафа Карадайъ изясни, че Движение за права и свободи дава коли и техника на НСО за Доган и за Пеевски. Държавата плащала само заплатите на гардовете.

Доган и Пеевски сами да си заплащат защитата, изиска и президентът. Румен Радев прикани кръгът на хората с държавна защита да бъде ограничен. Повод за дебата стана злополуката с дете на кола на НСО, която е карала преди този момент негов секретар.

И министър председателят Бойко Борисов разгласи, че е вярно политиците сами да заплащат за защитата си от държавната работа. Промени в закона изиска и шефът на НСО ген. Красимир Станчев
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР