Депутатът Йордан Цонев от ДПС демонстрира огромно самочувствие в студиото

...
Депутатът Йордан Цонев от ДПС демонстрира огромно самочувствие в студиото
Коментари Харесай

Йордан Цонев се похвали пред Цънцарова, че има свой шпионин в мнозинството

Депутатът Йордан Цонев от Движение за права и свободи показва голямо самочувствие в студиото на bTV, където беседва с Мария Цънцарова. Той си разреши да приказва на моменти с менторски звук на журналистката, която е потвърдила, че може да слага и хора на доста високи позиции „ на колене ” с въпросите си. Цонев, който обаче преди дни сподели, че може да се кара даже и на премиера Кирил Петков, явно не се опасяваше от тях. Той беше решен да покаже – както на водещата, по този начин и на феновете, че е един от най-големите играчи в българската политика.

Йордан Цонев първо снизходително изясни на Цънцарова, че въпреки да я почита като публицист, и тя, като доста хора,  е подведена от агитация против Движение за права и свободи, която е водена у нас от медии. „ Движение за права и свободи има страховит престиж в Европа! ”, натърти Цонев.
външна реклама
После депутатът трансферира ироничното си отношение към болшинството и държавното управление, като съобщи, че те желали обединението с водачи Кирил Петков и Асен Василев да е на власт. „ Кабинетът ще бъде подсилен в битката с корупцията, стига да не си надвишават правата ”, съобщи Цонев.

Най-накрая, с цел да изпъкне с това, че има свои хора и при новите ръководещи, Йордан Цонев съобщи, че знае кого ще предложат „ Продължаваме промяната ” за нов началник на Българска народна банка. По негови думи доста почитан човек от болшинството му издал, че това ще е икономистът Илиян Михов, учител в Сингапур. Депутатът не пропусна и да посее подозрение, що за човек е той, като сподели, че Михов е бил препоръчан за висок пост в предходно държавно управление на Бойко Борисов. Той имал и изявления против валутния ръб, не пропусна да каже Цонев.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР