Депутатът Владислав Панев е подал оставка като заместник-председател на парламентарната

...
Депутатът Владислав Панев е подал оставка като заместник-председател на парламентарната
Коментари Харесай

Владислав Панев подаде оставка заради селфито с Делян Пеевски

Депутатът Владислав Панев е подал оставка като заместник-председател на парламентарната група на " Демократична България " поради селфито, което ден по-рано си направи с народния представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски, осведоми Българска национална телевизия.

 Селфи на Владислав Панев с Пеевски взриви гласоподавателите на Демократична България Виж още

Снимката, на която двамата депутати театралничат от коридорите на Народното събрание, провокира остри реакции освен в обществените мрежи, само че и измежду гласоподавателите на Демократична България, които дефинираха фотографията като " демонстрация на неприятен усет и много изкривена визия за комизъм ".

Десислава Атанасова от ГЕРБ също не пропусна да разяснява фрагмента. " Научете се бе, момчета. Каквото и да публикуваш, би трябвало да имаш кураж да не го триеш ", означи тя във Фейсбук.

След като изтри селфито с Пеевски, Панев се извини с пост в обществените мрежи и дефинира случката като " комизъм ".

" Радой Ралин споделяше - " Светът е оживял, тъй като се е смял ". Нека не забравяме да го вършим! ", написа националният представител на Демократична България.

" По мотив селфито на деня. Говорихме с публицисти в коридорите на Народното събрание, когато Пеевски мина около нас. В кръга на шегата го извиках за селфи и той се отзова. Това е всичко. Нито го познавам, нито сме говорили, нито съм го виждал различен път ", споделя още Панев в профила си в обществената мрежа и продължава:

" Извинявам се на хората, които са се засегнали от това. Естествено, че Пеевски е еманация на олигархичния модел в България. Нееднократно съм вадил същински разкрития против него, Ковачки, Вълка. Имам топки и не ми пука, че това може да ми навреди, както се е случвало. Съдебни каузи, открадната кола, измислени публикации в жълтите медии. Не е прелестно. Но се боря за това да превърнем България в естествена страна с всички сили. И да, ухилвам се повече от доста други и несъмнено имам характерно възприятие за комизъм. Това е ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР