Депутатът Валери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и

...
Депутатът Валери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и
Коментари Харесай

Валери Симеонов разкри за какво е теглил парите си Божков

Депутатът Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 от "Обединени патриоти " дефинира намеците във Facebook на предприемача с 18 повдигнати обвинявания Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от като цялостни измислици.

Според Симеонов с огромните суми пари, изтеглени през 2018 и 2019 година, Божков е финансирал митингите против него, както и тези против избора на Иван Гешев за основен прокурор.

Валери Симеонов: Поредните измислици и глупотевини на Божков

"От средата на октомври до съвсем до края на ноември вървяха и платените, съгласно мен, митинги против избора на Иван Гешев. Освен това да не забравяме, че тези кашони с антични предмети, иманярите не са му ги подарявали, а са ги продавали. За това също се харчат пари. Само октомври месец той е теглил пари 4 пъти. Защо ще носиш за месеца рушвета четири пъти с всички опасности, съпътстващи преместването на огромни суми пари в чанти, за какво да рискуваш 4 пъти като можеш да ги занесеш един път, в случай че си плащал рушвет или подкуп ", разкри пред Българска национална телевизия депутатът.

Цветомир Найденов разкри, че Васил Божков държал сакове с евро в офиса си

Около 8 млн.лв. очевидно са изтеглени, с цел да се заплати купеният избор за Мая Манолова в София. Макар че по-малките суми от 400-500 хиляди лв. съгласно мен си ги е харчил за лично наслаждение. Той е прочут в софийските среди с метода си на живот, със скъпите си почивки, със скъпите девойки и така нататък ", добави още Симеонов.

Припомняме, във вчерашната си порция "разкрития " във Facebook притежателят на 18 обвинявания Божков разгласи, че бил теглил огромни суми в брой от сметките си и попита къде са отишли - очевидно пробвайки се да направи намек, че е плащал рекет на ръка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР