Депутатът Станислав Иванов обвини червените в медийни манипулации по темата

...
Депутатът Станислав Иванов обвини червените в медийни манипулации по темата
Коментари Харесай

ГЕРБ обвиниха социалистите в медийни манипулации

Депутатът Станислав Иванов упрекна алените в медийни операции по тематиката за противозаконния превоз в София.

Подготвяла се нова процедура за незаетите линии, стана ясно от брифинга в отговор на социалистите. Оказва се, че проблеми имало не с градския, а с междуградския превоз.
Транспортът в София бил съгласно законовите правила, стана ясно още. Герберите упрекнаха алените в търсене на PR и непросветеност.

А за БДЖ Станислав Иванов сподели, че е имало алтернатива БДЖ да купува ток от ЕСО на три пъти по-висока цена.

" Всички линии на градския превоз в София несъмнено са по настоящото законодателство с ясни и точни регламенти и контракти по експлоатирането им ", сподели и общинският консултант Зафир Зарков. " Манипулацията, която се прави с градския превоз на София, може единствено да се квалифицира като следващ опит за търсене на на ниска цена политически ПР ", посочи той.

След извършена поръчка през 2017 година има настоящи 48 контракта, които са в употреба. По 10 линии има закупуване на нови рейсове като част от изискванията и те ще влязат в деяние. За 8 линии, за които не е имало претендент или не е отговарял на условията, се приготвя нова процедура.

Безспорно намирам за неоснователни и водени от някакви нечисти политически аргументи обвиняванията, които бяха изречени от Георги Свиленски и Калоян Паргов, оплака се Зарков. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР