Депутатът Рена Стефанова от Продължаваме промяната обяви, че ще се

...
Депутатът Рена Стефанова от Продължаваме промяната обяви, че ще се
Коментари Харесай

Рена Стефанова обяви, че се отказва от депутатския си имунитет

Депутатът Рена Стефанова от " Продължаваме промяната " разгласи, че ще се откаже от имунитета си на депутат, откакто той беше пожелан от основния прокурор поради следствие на пътен случай с нейно присъединяване.

" Напълно ненужно е да занимавам сътрудниците си в Народното събрание с моя имунитет и още на следващия ден ще направя нужното,той на бъде свален, тъй като смятам, че по този начин е редно ", заяви тя посредством профила си във фейсбук.

В поста си Стефанова споделя по-подробно за случая, при който е потърпевша жена.

" В началото на месец декември при тръгване на ляв завой, движейки се след огромен джип, в последния миг забелязах пешеходка, която продължаваше пресичането си. Направих всичко допустимо да спра, само че за съжаления я закачих с бронята на автомобила си, което докара до рухването й на пътното платно. Веднага отидох при нея и без значение от изказванията й,че няма недоволства, настоях да бъде прегледана от доктор и я откарах персонално до най-близкото болнично заведение. Междувременно уведомих полицията за случая и двете с потърпевшата дадохме пояснения ".

При прегледа, за жалост се откри, че е налице пръсване на кост, което ще докара до затрудняване на придвижванията на потърпевшата повече от 30 дни. Такова увреждане съгласно Наказателния кодекс се квалифицира като междинна телесна щета и допуска формиране на досъдебно произвеждане, каквото беше формирано. Оказах цялостно подпомагане на полицията и проверяващите, като чаках развиването на производството до неговия натурален свършек, какъвто и да е той, написа Рена Стефанова.
https://www.facebook.com/rena.stefanova1/posts/5203575786373796
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР