Депутатът Радостин Василев прекъсна парламентарното заседание през вчерашния ден, заради

...
Депутатът Радостин Василев прекъсна парламентарното заседание през вчерашния ден, заради
Коментари Харесай

Лена Бориславова като мутра, заплашва депутат с убийство

Депутатът Радостин Василев прекъсна парламентарното съвещание през вчерашния ден, поради получен СМС със закани. От трибуната на Народното събрание той сподели известие, в което Лена Бориславова му написа кодирано, че скоро ще изчезне.

 

В СМС-а тя подрежда, че Радостин Василев намира нови дъна и пада все по-ниско. Лена продължава и насочва отявлени закани към депутата – „ Ще те изчакам още малко и ще изчезнеш “.

 

Всъщност изявление на Василев предизвика гнева на Бориславова и партийното й обграждане. От трибуната той напомни за историята с парапета и назова брачна половинка на Лена „ Баджо “. Председателката на Народното събрание изключи микрофона на Радостин Василев поради обидните думи и оприличаването на Мирослав Иванов като „ рогоносец “ и му наложи „ наказване “.

 

Василев разяснява, че не е обикновено сходни хора да приказват за морал. Относно СМС-а от Бориславова той разгласи, че ще подаде сигнал в прокуратурата и попита дали и той ще изчезне като Алексей Петров. Заяви още, че чака да разбере тълкуванието на опасността от съда и че не е обикновено да получава известия със закани от жена. Според Радостин Василев самият той сега е обвиняем за нещо доста по-малко без да заплашва който и да било.

 

Автор: dariknews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР