Депутатът Радостин Василев обяви, че напуска Продължаваме промяната“. Причината за

...
Депутатът Радостин Василев обяви, че напуска Продължаваме промяната“. Причината за
Коментари Харесай

Радостин Василев напуска „Промяната“

Депутатът Радостин Василев разгласи, че напуща „ Продължаваме промяната “. Причината за своето решение някогашният министър ще разгласи на нарочна конференция, само че по всичко проличава, че е разбирателството за държавно управление сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС.

Припомняме, че Василев беше народен представител от Има Такъв Народ, даже беше състезателен министър от партията на Слави Трифонов. След като от Има Такъв Народ смъкнаха доверието си от държавното управление на Кирил Петков, Василев и още няколко депутата дезертираха. Изтекоха данни, че точно в неговото жилище са се провеждали диалози за отдръпване и на други депутатите от Има Такъв Народ, а прокуратурата изиска имунитета му поради закани от негова страна към някогашна депутатка.

Василев се причисли към Политическа партия на предходните избори и беше лидер на листа в Плевен. Кампанията му беше съпроводена от бурни кавги и обвинявания от плевенчани за погрешно паркиране и закани. 

По всяка възможност Василев е решил да прави и своя партия, като в обществените мрежи излязоха и догатки за име на новата групировка.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР