Депутатът от Възраждане Цончо Ганев наплю депутат по време на

...
Депутатът от Възраждане Цончо Ганев наплю депутат по време на
Коментари Харесай

Ела, бе, излез“: Цончо плюе като камила по депутат

Депутатът от " Възраждане " Цончо Ганев наплю народен представител по време на днешния плевел скандал, разразил се в Народното събрание.

В четвъртък след изявление на депутата от " Продължаваме промяната " Явор Божанков в пленарната зала настъпи блъсканица.

" Говориха за меки китки, двамата с Цончо и господин Костадинов най-вече ни съмняват в това отношение ", сподели Божанков, след което бе опасан от депутати на " Възраждане ".

Народните представители от ПП-ДБ също се скупчиха към трибуната. Веселин Вешев от " Възраждане " се оплака, че Манол Пейков му счупил очилата, а депутатът от ПП-ДБ съобщи, че е бил одран по лицето.

Във видео, публикувано от депутати от " Демократична България ", се вижда по какъв начин Цончо Ганев от " Възраждане " плюе като камила по различен народен представител. В паниката се чува апел за ред в Народното събрание, до момента в който Виолета Кърпачева от партията на Костадинов тропа по масата и крещи " Защо се криеш, ела, бе ". " Ела, излез, бе ", споделя пък Ганев.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР