Депутатът от Възраждане Костадин Костадинов хвърли бомба преди началото на

...
Депутатът от Възраждане Костадин Костадинов хвърли бомба преди началото на
Коментари Харесай

Костадин Костадинов хвърли бомба преди протеста: Аз знам кой изпрати вчерашните момчета с качулките

Депутатът от " Възраждане " Костадин Костадинов хвърли бомба преди началото на днешния следващ митинг във Варна, който би трябвало да стартира 18:30 ч. пред Катедралата. 

" Вчера имаше 7-8 провокатори с качулки, които бяха пратени от водач на партия. Не е имало удари, само че те блъскаха и бутаха моите сътрудници. Трима от тях са арестувани в следствие от полицията, като в единия е намерено оръжие ", съобщи за " Петел " Костадинов. 

Запитан правилно ли е, че Българска социалистическа партия е изкарал хората на улицата, както настояват от ГЕРБ Костадинов съобщи с усмивка: " Това е смехотворно, Българска социалистическа партия упрекват ГЕРБ, а ГЕРБ упрекват Българска социалистическа партия. Истината е, че това е спонтанна реакция, което все още не може да бъде следена. Ако идващите дни обаче излязад десетки повече хора по улиците, те нямат по какъв начин да бъдат манипулирани. "

Костадинов разяснява и днешното изказване от властта, съгласно което няма да има нарастване на тока, парното и топлата вода през целия отоплителен сезон, а цените на горивата стартират да падат.

" Да не бъде увеличено тока и парното и да падне с 20 стотинки бензина, това не взема решение казуса на българите. България се ръководи от незаконен режим и този незаконен режим сега дава крачка обратно. Но митингите няма да спрат, добави Костадинов ". Последният обаче посочи, че на днешния митинг във Варна ще има по-малко от хора, от колкото на вчерашния.

" Причината е в рокациите през вчерашния ден. Тези 7-8 девойки с качулки хвърлиха пиратка в краката на публицист от БиТиВи и удариха с бутилка с 1,5 лева вода оператора на тази теелвизия. Знам кой ги изпрати, за какво когато организирахме митингите в София, Пловдив, Бургас, Русе и Добрич, където хората бяха обкръжили централата на ГЕРБ нямаше никакви провокации, а във Варна се стигна до такива ", приключи Костадинов. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР