Депутатът от руската Дума Адам Делимханов написа в социалната мрежа

...
Депутатът от руската Дума Адам Делимханов написа в социалната мрежа
Коментари Харесай

Медицински източник: Рамзан Кадиров е с Covid-19 и е в болница в Москва

Депутатът от съветската Дума Адам Делимханов написа в обществената мрежа Инстаграм, че доста хора се вълнуват за водача на съветската Чеченска република Рамзан Кадиров и му желаят излекуване от всяко заболяване, съобщи ТАСС.

" Множество хора - от президенти на разнообразни страни... до доста сираци, тежкоболни и други нуждаещи се хора, на които вие постоянно обръщате внимание, откровено се вълнуват и се тревожат за вас, - написа Делимханов. - Скъпи наш брат Рамзан Ахматович, ние всички се молим на Всевишния Аллах да ви опази от всяко зло, да ви отбрани от всичко неприятно, на ви излекува от всякакво заболяване. Ние сте необходим на нашата (религиозна) общественост, на нашия народ и страна. "

Преди няколко часа източник в съветските медицински кръгове заяви на ТАСС, че Кадиров е бил докаран със аероплан в Москва с съмнение, че е инфектиран с Ковид-19. Според източника положението на чеченския президент е " устойчиво ". ТАСС прави спогодба, че не разполага с публично удостоверение на тази информация.

Според някои изказвания в обществените мрежи чеченският водач се намира в болница в тежко положение и съществени провали в белите дробове. Пак там се оповестява, че депутатът Адам Делимханов е съпровождал Кадиров при хоспитализирането му в Москва.

Междувременно помощникът на Кадиров - Ахмед Дудаев, сподели през вчерашния ден, че водачът на Чечения персонално управлява работата на локалния действен щаб за битка с епидемията от коронавирусна зараза в републиката. 

А шефът на чеченския парламент Магомед Даудов назова през вчерашния ден " клюки " публикуваните изказвания за тежко заболяване на водача на Чеченската република и прикани нейните поданици да не се безпокоят.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР