Депутатът от руската Държавна дума от пропутинската партия Единна Русия

...
Депутатът от руската Държавна дума от пропутинската партия Единна Русия
Коментари Харесай

Всеки, който не е с Путин, трябва да бъде унищожен

Депутатът от съветската Държавна дума от пропутинската партия " Единна Русия " и изтъкнат пропагандист Андрей Гурульов съобщи в предаването на различен пропагандист - Владимир Соловьов, в канала  " Россия 1 ", че всеки, който не е с съветския президент Владимир Путин, би трябвало да бъде " погубен ".

Гурулев е представен от

Отбелязва се, че Гурульов е приказвал за бъдещите президентски избори в Руската федерация през идната година, а също по този начин за " предателите ",напуснали страната, и тези, които не имат вяра на Путин.

Гурульов декларирал, че „ знае сигурно, че Путин ще завоюва изцяло “. Това, както акцентира депутатът, отразявало положението на съветското общество през днешния ден.

„ И по този начин бих желал в това наше общество, което през днешния ден има вяра на президента на 80%, цялата гнилост, която е останала, да бъде, в случай че не изолирана, то най-малко по някакъв метод унищожена “, акцентира Гурульов.

Руският народен представител се прочу с ред гръмки изявления и радикални хрумвания. Той е предложил бомбардиране на Лондон, Франция и нанасяне на " предпазен " нуклеарен удар по цели в Германия и Англия. Изразявал е сходни тези и за войната с Украйна. Не крие, че е сталинист.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР