Депутатът от "Продължаваме промяната" подчерта, че най-големият риск от евентуален

...
Депутатът от "Продължаваме промяната" подчерта, че най-големият риск от евентуален
Коментари Харесай

Венко Сабрутев, ПП: Министерски съвет работи по сценарий за функциониране на държавата в извънредно положение

Депутатът от "Продължаваме смяната " акцентира, че най-големият риск от възможен боен спор е газовите доставки да бъдат прекратени към България

"Днес беше прочетена декларация от името на "Продължаваме смяната ", "Има подобен народ " и "Демократична България " в наказание дейностите на съветската страна и цялостна поддръжка на териториалната целокупност на Украйна ", съобщи за "Още от деня " по Венко Сабрутев – народен представител от ПГ на "Продължаваме смяната ", зам.-председател на Комисията по бюджет и финанси.

Той акцентира, че България следи извънредно деликатно развиването на тематиката и най-големият риск от възможен боен спор е газовите доставки да бъдат прекратени към България.

"Министерски съвет работи по сюжет за продължение действието на страната в изключително състояние ", уточни Венко Сабрутев.

На второ четене е признат Законът за бюджета на НЗОК, който слага основи на друго, ново ръководство, заяви депутатът от "Продължаваме смяната ". Колкото до диференцирано Данък добавена стойност - този метод не работи дейно, ДДС-то може би не е най-правилният инструмент, по тази причина ползват други принадлежности, като помощи за електрическа енергия на небитовите консуматори, в бюджета са планувани още 931 млн. лева, следва приемане на закон кои са енергийно бедните консуматори.

Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР