Депутатът от „Продължаваме промяната” Христо Петров - Ицо Хазарта, получи

...
Депутатът от „Продължаваме промяната” Христо Петров - Ицо Хазарта, получи
Коментари Харесай

Прокуртурата се самосезира, но Хазарта се дръпна: Ще каже кой го заплашвал, когато сменят главния прокурор

Депутатът от „ Продължаваме промяната” Христо Петров - Ицо Хазарта, получи писмо в Народното събрание от прокуратурата, която се самосезира след признанията му от парламентарната естрада, че е бил заплашван.

Малко по-късно, се оказа, че депутатът не е в Народното събрание, а от у дома е написал поста си във Facebook, че няма религия на тази прокуратура и че за заканите, които е получавал, ще приказва пред нов и самостоятелен основен прокурор, когато България го има.

Ето обявата на Ицо Хазарта:

" Днес от прокуратурата решили да дойдат в Народното събрание, с цел да ми връчат писмо. Не на домашния адрес, както е по закон, а в Народното събрание - пред двеста публицисти и камери, с цел да може всички да забележим какъв брой добре се оправят в битката против престъпността.

Дори и единствено това малко нещо споделя задоволително.

Не имам вяра на тази прокуратура и не познавам нито един човек, който да им има вяра. Единственото вярно нещо е да не вземам участие в тяхната игра. А в деня, в който България има нов и самостоятелен основен прокурор - първата ми работа ще бъде да го срещна в детайли със случая, за който описах преди дни. "
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР