Депутатът от Продължаваме промяната - Демократична България Радостин Василев пусна

...
Депутатът от Продължаваме промяната - Демократична България Радостин Василев пусна
Коментари Харесай

Радостин Василев пусна запис от заседание на широкото ръководство на "Продължаваме промяната"

Депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България " Радостин Василев пусна запис по време на конференция в Българска телеграфна агенция, за който твърди, че е от онлайн съвещание на към 50 души от Националния съвет на " Продължаваме промяната ", провело се в неделя (21 май) вечерта и рано сутринта в понеделник.

В записа се чуват гласове, част от които звучат като тези на съпредседателите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев. Радостин Василев увери, че записът не бил манипулиран, като пуснатата част от 5-6 минути е събрала най-важното от него, който другояче е към 5 часа.

 Петков: Службите, прокуратурата и Петков: Службите, прокуратурата и " техен инструмент " желаят да провалят кабинета (обновена)

Кирил Петков съобщи в четвъртък (25 май) вечерта, че политици от " Продължаваме промяната - Демократична България " са били записвани по време на работни срещи в Народното събрание и в офисите им. Петков дефинира Василев като прочувствено неустойчив политик и инструмент на превзетата страна и на превзетите служби. Според Петков записите съставляват деликатен избор и сглобяване на обособени изречения, думи, изрази, извадени от подтекст, целеустремено съединени, с цел да основат внушения и операция, компилация от обособени думи. Той цитира и част от записите, които по думите му Василев ще се пробва да пусне през днешния ден. Забелязваме елементи и изречения, които са правилни, само че са съединени по подобен метод, че да дадат напълно друго значение, сподели още Петков.

" Пълни неистини са, че са правени записи на групите, по централите. Това не дава отговор на истината. Най-вероятно господин Петков се тормози от някакви други записи, с които аз не разполагам ", разяснява Радостин Василев.

" Аз и част от сътрудниците напуснахме " ИТН ", тъй като мафията пробиваше. Това се оказа факт. Сега " ИТН " са едни 11 индивида, които покорно поддържат ГЕРБ. Една година по-късно сме пред сходна обстановка, в която е напът да се образува коалиция сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната - Демократична България ". Не мога да поддържа тази коалиция и ще напусна " Продължаваме промяната ". Това е изменничество ", акцентира той.

Допълни, че в случай че някой се опитвал да заблуди гласоподавателите на " Продължаваме промяната ", да видел какво става с " ИТН ", имайки поради, че от първа политическа мощ до наскоро, в този момент има единствено 11 депутати.

" Хората към този момент не желаят да вървят на избори, тъй като тотално противоположни планове (ГЕРБ и " Продължаваме промяната " ), под някаква невероятна форма, а това е дълбоката страна - структури със напълно разнообразни хрумвания да се събират с съответни цели. Десетки пъти сме говорили с Кирил Петков, че няма да влизаме в коалиция с ГЕРБ, а ние в този момент ще имаме министър-председател, ще се разпределят регулатори, регионални шефове и други ", уточни Василев.

Увери, че той и доближените му са " умерени евроатлантици " и че биха били " опорки " изказванията, че акцията му е подбудена от проруски позиции.

Подробности очаквайте по-късно на.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР