Депутатът от ПП Радостин Василев, обявил днес решението да се

...
Депутатът от ПП Радостин Василев, обявил днес решението да се
Коментари Харесай

Петков: Радостин Василев ще пусне манипулирани записи, в които се казва: Ще изперем Бойко

Депутатът от Политическа партия Радостин Василев, оповестил през днешния ден решението да се отдели от групата на ПП-ДБ, се готви да пусне манипулирани записи - " за подстрекателство и шантаж ". Те са от затворени вътрешнопартийни срещи, разгласи в изявление съпредседателят на партията Кирил Петков.

" Тези дейности са работа на службите и дълбоката страна за дестабилизация и неуспех на съставянето на държавно управление. Службите знаят, че ще сменим техните управления. "

Прокуратурата също знае това, те знаят, че е пристигнало " време разделно ", твърди Петков.

Според него е употребен един " прочувствено неустойчив политик " - Радостин Василев, станал подобен поради отхвърли да стане министър.

" Става дума за изкуствено съединени изрази в следната посока - виждаме елементи и изречения, съединени по метод, да внушават нещо несъмнено.

Например:

" Бойко Борисов е единствено медиен съперник ", " Ще изперем Борисов ", " Той е наш другар ", " Христо Иванов е измислил метод да не се подвига имунитета на Борисов, действително има скица за неговото бранене ",

" Мария Габриел е жена на мъжа си, няма политическа тежест ",

" Няма да се борим против корупцията, не ни би трябвало Фалконе, няма да се борим против мафията. " " Службите ще бъдат изменени напълно и новите назначения са съобразени с посолството "

Имало и внушения за политически напън от Европа, обвързван с Урсула фон дер Лайен, Шарл Мишел и други западни политици, добави той.

Петков акцентира неколкократно, че става дума за над 10 часа записи, от които са извадени към 4 минути с натъкмени изречения, композиция от думи казани в друг подтекст, комбинирани по този начин, че да основават избрани внушения и даже да провокират интернационален скандал. Включва реплики на хора и от Демократична България. 

" Убийство в непозната страна, записи на политици, опити за предизвикателство на интернационалните кавги. Някой желае да спре правосъдната промяна и промяната в службите. Някой желае да спре България да има служебно държавно управление. Няма да стане това ", сподели още Петков.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР