Депутатът от ПП Калина Константинова реагира остро на поведението на

...
Депутатът от ПП Калина Константинова реагира остро на поведението на
Коментари Харесай

Калина Константинова от ПП се разсърди на депутат от БСП, че я е нарекъл девойка

Депутатът от Политическа партия Калина Константинова реагира остро на държанието на собствен сътрудник от Българска социалистическа партия, който я назова от трибуната на националното заседание „ госпожица ” и „ Калинчето ”. Социалистът Петър Кънев си разреши тези обръщения в изявление, отдадено на хартията за бюлетините и опасенията, че специфична хартия за тях няма и ще отнеме месеци да се приготви.

Депутатът от Българска социалистическа партия отхвърли тази теза и съобщи, че не се бърка в „ IT-то ” на Божидар Божанов от Демократична България и на Калина Константинова от Политическа партия, тъй като не схваща от това, само че пък те не разбирали по какъв начин стоят нещата с хартията. Кънев назова сътрудниците си народни представители надлежно „ младеж ” и „ госпожица ”, а уточни поименно и Константинова с умалителното име „ Калинчето ”.

Бившият министър Божанов сподели в отговор, че със своите 35 години надали би трябвало да се дефинира като младеж. Отговорът на Калина Константинова обаче беше доста по-остър. Тя съобщи от трибуната, че няма интимни връзки с Кънев, с цел да си разрешава той такова фамилиарно връзки. Тя дефинира думите му като демонстрация на сексизъм и засегнатост. Депутатът на Българска социалистическа партия обаче не се извини публично за думите си, а посрещна обвиняванията с усмивка.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР