Депутатът от ПП-ДБ Никола Минчев е с най-висок рейтинг от

...
Депутатът от ПП-ДБ Никола Минчев е с най-висок рейтинг от
Коментари Харесай

Депутат от ПП-ДБ за еднополовите бракове: Човекът ясно разграничава религиозните от гражданските норми

Депутатът от ПП-ДБ Никола Минчев е с най-голям рейтинг от всички кандидатури за евроизборите. Това е повода той да не е спряган към този момент за ръководител на Народното събрание след ротацията, а за лидер на евролистата ". Това съобщи депутатът от „ Продължаваме Промяната-Демократична България " Константин Бачийски пред " Нова нюз ".

„ Не поддържах Десислава Атанасова за парламентарен арбитър. Не участвах в гласуването. Между двете кандидатури на ПП-ДБ и на ГЕРБ-СДС има голяма разлика. Г-н Белалезлков е с над 40 години юридически опит. Той е стигнал до арбитър във Върховен касационен съд. Госпожа Атанасова има единствено 4 година юридически стаж, който се добавя от стажа ѝ в Народното събрание ", сподели Бачийски.

Относно мнението на Борислав Белазелков, че бракът е свещенодействие и не може да се позволява еднополова връзка в религиозните връзки, той повтори думите на съдията, че нито една вяра не признава еднополовите бракове. „ Човекът ясно разграничава религиозните от гражданските правила ”, изясни Бачийски.

Бачийски дефинира като „ стихия в чаша вода ” инспекцията на имотна договорка на столичната ул. „ Чаталджа ”, засягаща депутата Даниел Лорер и финансовия министър Асен Василев.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР