Депутатът от ПП-ДБ и бивш вътрешен министър Бойко Рашков е

...
Депутатът от ПП-ДБ и бивш вътрешен министър Бойко Рашков е
Коментари Харесай

Рашков пред Клуб Z: Заведох иск за 50 000 лв. срещу Тошко Йорданов и Станислав Балабанов

Депутатът от ПП-ДБ и някогашен вътрешен министър Бойко Рашков е завел иск за 50 000 лева против народните представители от „ ИТН “ (ИТН) Тошко Йорданов и Станислав Балабанов. Повод са техни изказвания, свързани с краткотрайната парламентарна комисия „ за следствие на корупционните практики в Агенция " Митници " и възможната роля на Асен Василев в тях “.

„ Те прекалиха. Прекрачиха естествените граници и към този момент имам искова молба против тях в Софийския градски съд “, сподели пред Клуб Z Бойко Рашков. „ Не може такива оскърбителен изказвания и обидни квалификации. “

По мотив задържаните Марин Димитров и Стефан Димитров Рашков разяснява:

„ Обвинените и арестувани лица нямат повдигнати и предявени обвинявания за контрабанда, най-малко до сегашния миг и до момента в който вървеше тази комисия за митниците. “

Обвиненията към тях са за друго.

„ Най-малкото поради това не може да се каже пред целия свят, че български министър на вътрешните работи е покровителствал контрабанден канал на проведена незаконна група, тъй като няма такова обвиняване “, безапелационен е Рашков.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР