Депутатът от ПП-ДБ Елисавета Белобрадова обяви, че в новата парламентарна

...
Депутатът от ПП-ДБ Елисавета Белобрадова обяви, че в новата парламентарна
Коментари Харесай

“Деца вече не се пускат”. Белобрадова поиска специално разрешение, за да влезе в НС със сина си

Депутатът от ПП-ДБ Елисавета Белобрадова разгласи, че в новата парламентарна постройка народните представители към този момент не могат да вървят на работа с децата си. " Деца към този момент не се пускат ", споделил охранителят, а Белобрадова трябвало да звъни на основния секретар, с цел да изиска позволение.

" Първи ден от новата сесия на Народното събрание в новата постройка. Малко преди да стартира съвещанието демонстрирах на Дамян залата от местата, които са позволени за посетители, и след това го настаних в стаята на парламентарната група. Иначе, на входа защитата ми сподели, че деца към този момент не се пускат. Не са ни уведомили, само че това е ситуацията. Казаха ми да вървя да звънна на телефона ей там да желая позволение ". Това написа във Facebook профила сиБелобрадова.

" 2023-а година към момента би трябвало да молиш по телефона да идеш на работа с детето си. Тук не става въпрос за някакви прищявки, нито в залата за работа да тичат деца и да хвърлят сладоледи. Тук иде тирада, че от време на време се постанова да вземеш детето на работа и всеки, който е имал деца, го е правил. Аз самата съм ходила в Народната опера с майка ми и не съм излизала на сцената, просто седях в съблекалнята, до момента в който тя работи. Ходила съм с татко ми в транжорната и съм седяла в стаята му ", изяснява още тя.

" Благодаря на основния секретар, който ни позволи. Ще се допитам публично до ръководителя на Народното събрание мога ли, като естествен човек, да ида на работа с детето от време на време, или не мога. Ако не мога, ще се наложи това да се промени ", показва още Елисавета Белобрадова.

" Предстои ни извънредно тежка сесия, в която да потвърдим, че парламентарното ръководство и настоящо постоянно държавно управление са най-хубавото за страната. Липсата на ясни правила, обаче, по които действа едно болшинство,винаги ще поражда мотиви за подозрения, че нещо там се готви зад кулисите. Генералните цели са ясни - конституционна промяна, влизане в Шенген, влизане в Еврозоната, разработване на законодателството по проекта за възобновяване и резистентност, модернизиране на армията ", гласи още постът на народния представител.

" Моята работа - действителна промяна в образованието, усъвършенстване на обществената система и действително взаимоотношение сред Министерство на образованието и науката, Министерство на труда и обществената политика и Министерство на здравеопазването ", приключва Белобрадова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР