Депутатът от ПП Атанас Михнев призна, че вече си имат

...
Депутатът от ПП Атанас Михнев призна, че вече си имат
Коментари Харесай

Депутатът с джипката от ПП се похвали, че отцепили депутати от ИТН и вървели „в посока на това да осигурим пълно мнозинство“

Депутатът от Политическа партия Атанас Михнев призна, че към този момент си имат обезпечено болшинство в Народното събрание. Откъде са набрали нужния брой народни представители, Михнев не посочи. Според него обаче нямало нарушаване на закона, тъй като, когато се приказва за пазерене и няма цена, то комерсиална договорка няма.

„ Това, което ние пазарим, е вярната мотивация да променим България “, съобщи още Михнев.

Депутатът от Политическа партия стана прочут в политиката, откакто се яви на парламентарната естрада, с цел да си играе с джипка.

„ Да. Вървим в посока на това да осигурим цялостно болшинство “, сподели Михнев.

Според Tribune.bg вербуваните от Радостин Василев депутати почнали да понижават. По информация на уеб страницата от дали единодушието си да пристанат на Политическа партия и Кирил Петков 8 народни представители от Има Такъв Народ за момента са останали единствено 6. Не е несъмнено дали включително не влиза и самият някогашен състезателен министър, който при сдаване на поста си разгласи, че се връща в Народното събрание.

Днес отцепниците от партията на Слави Трифонов са решили да дават конференция, която ще се организира от 18:00 часа в зала „ Родина “ на стадион Васил Левски. По непотвърдена информация Василев ще се оплаква от репресии от страна на Има Такъв Народ и водача на партията. Източници разкриват още, че някогашният състезателен министър си има и защита, тъй като се тормозил.

Партията на Трифонов Има Такъв Народ ще дава брифинг в 19:00 във връзка вербуването на депутати от парламентарната им група. Без терзания от Политическа партия потвърдиха, че към този момент са си намерили нужната численост народни представители, с цел да си обезпечат болшинство в Народното събрание.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР