Депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров-Ревизоро разкри пред БЛИЦ как

...
Депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров-Ревизоро разкри пред БЛИЦ как
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ! Ревизоро разкри как да познаем кои бензиностанции ни продават качествени горива!

Депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров-Ревизоро разкри пред БЛИЦ по какъв начин българските жители да разпознават бензиностанциите дали им продават качествено гориво. " Хората би трябвало да гледат деликатно цистерните, които доставят съответните бензиностанции. Ако камионите са снабдени със съответните измервателни уреди, то това значи, че те доставят качествено гориво, за което е заплатен данък на страната ", съобщи пред БЛИЦ Димитров.

Народният представител следи изкъсо борбата на страната за противопоставяне на контрабандата и прекъсване на незаконните канали.

" Държавата не би трябвало да позволява цистерни, които са пригаждани особено, с цел да стават такива. Режимът за издаване на позволение за цистерните също би трябвало да се следи прецизно, тъй като има голям брой случаи, в които водачите афишират, че употребяват цистерните за персонални потребности, с цел да платят два пъти по-ниска Гражданска отговорност ", безапелационен е Ревизоро.

По негова покана в Народното събрание в четвъртък ще гостува основният прокурор Сотир Цацаров.

" Разчитам доста на поддръжката на господин Цацаров за противопоставяне на контрабандата, най-много на горива, защото тя нанася най-големи вреди на държавната хазна.



Не би трябвало да разделяме политиците и предприемачите на наши и непознати и да се обезпечава чадър на някои от тях. Не би трябвало да бъде притискана опозицията за сметка на властта.

Точно за това разгадавам на господин Цацаров, че прокуратурата като една самостоятелна от законодателната и изпълнителната власт институции, ще управлява съответните органи да оказват праволинеен надзор по всички посоки ", акцентира Емил Димитров пред БЛИЦ.

На срещата в Народното събрание са поканени и представители на Българската петролна и газова асоциация, която също води кръстоносен поход против порочните практики за контрабанда на акцизни артикули.

Ивайло КРАЧУНОВ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР