Депутатът от основната опозиционна Народнорепубликанска партия (НРП) Ерен Ердем Всички

...
Депутатът от основната опозиционна Народнорепубликанска партия (НРП) Ерен Ердем Всички
Коментари Харесай

Изборите В Турция Завършиха, Ето Какво Се Случва!

Депутатът от главната опозиционна Народнорепубликанска партия (НРП) Ерен Ердем Всички обаче заяви в Туитър, че бюлетините в към 100 урни са били приети за невалидни.

Кандидатът за президент на главната опозиционна Народнорепубликанска партия (НРП) Мухаррем Индже прикани през днешния ден турските жители да пазят урните поради вероятни измами от страна на ръководещата в Турция Партия на справедливостта и развиването (ПСР), съобщи Ройтерс.

Индже, който приказва, откакто завърши гласуването на днешните предварителни президентски и парламентарни избори, сподели още, че е належащо членовете на Висшата изборна комисия да правят работата си както би трябвало.

Той добави, че не се съмнява, че резултатите от изборите ще бъдат " доста положителни ".

Всички бюлетини в към 100 урни са били приети за невалидни на предварителните президентски и парламентарни избори в Турция. Това съобщи през днешния ден депутатът от главната опозиционна Народнорепубликанска партия (НРП) Ерен Ердем в акаунта си в Туитър, съобщи ТАСС.

Приятели, признахме за недействителни бюлетините в към 100 урни поради нарушавания. Без суматоха, всичко ще бъде наред, написа политикът.

Междувременно по-рано през днешния ден турският президент Реджеп Тайип Ердоган съобщи, че не са регистрирани съществени нарушавания на изборите в Турция.

Турският в. " Сабах " заяви, че силите за за сигурност са задържали четирима души в Югоизточна Турция, обвинени във подправяне на резултатите от гласуването на изборите.

Заподозрените са били задържани в една от изборните секции в град Суруч, окръг Шанлъурфа.

Днес бяха задържани и десетима чужденци от Франция, Германия и Италия, които се счита, че може да са се намесили в процеса на гласоподаване. Задържаните са се показали за наблюдаващи от Организацията за сигурност и съдействие в Европа
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР