Депутатът от НФСБ Валентин Касабов направи много остро изказване по

...
Депутатът от НФСБ Валентин Касабов направи много остро изказване по
Коментари Харесай

Касабов с тежко обвинение към Сидеров, лидерът на Атака заплаши със съд

Депутатът от НФСБ Валентин Касабов направи доста остро изявление по адрес на Волен Сидеров пред БТВ. Касабов упрекна Сидеров, че получава указания от Сараите на Ахмед Доган.
„ На нас ни писна. Ние сме омерзени от поредицата дейности от страна на Волен Сидеров. Не бяха офанзиви против Министерски съвет, против Валери Симеонов, против целия свят. Волен Сидеров бърка желанието с действителността. Сценарият му се написа от Сараите (Боянските сараи на Ахмед Доган - б.р.).
Поне един път месечно информация демонстрира, че водачът на „ Атака “ е в Бояна. Информацията ни е от два три часа, не е клевета, аз съм покъртен и омерзен. След срещите му там постоянно стартират свадите. На вота на съмнение той не гласоподава, тъй като го видях, тъй като стои до мен. Излезе по време на гласуването от залата... Ние би трябвало да се простим на нашите гласоподаватели, тъй като и за нас всичко това е ненадейно. Мислехме, че против нас стои сподвижник “, разяснява депутатът.
„ Сидеров работи освен срещу България, а и за ползите на Русия. Не може да си родолюбец на непозната страна. Това значи, че си съветски родолюбец, а не български. Руският народ е популярен. Ние приказваме за имперските упоритости на Балканите на управниците му. Ние не можем да работим с Волен Сидеров.
Опитваме се да приказваме с него, само че не се получава. Той си приказва самичък със себе си. Ще се срещнем с Вътрешна македонска революционна организация. Всичко, което вършим в ръководството, е удачно. В " Атака " има доста рационални хора. Сидеров би трябвало да се отдръпна, тъй като е деструктивен. Чудя се още по какъв начин не се е кандидатирал за папа ", съобщи още Касабов.
Волен Сидеров се включи в предаването и изрично отхвърли обвиняванията. Той съобщи, че в никакъв случай не е ходил в Сараите на Ахмед Доган и това можело да се потвърди от камерите и от НСО.
Лидерът на " Атака " насочи предизвестие, че ще заведе дело против Валентин Касабов за изказванията му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР