Депутатът от Консервативната партия Хайди Алън призова британския външен министър

...
Депутатът от Консервативната партия Хайди Алън призова британския външен министър
Коментари Харесай

Искат оставката на Борис Джонсън, защото вижда Либия като Дубай след разчистването на мъртвите тела

Депутатът от Консервативната партия Хайди Алън прикани английския външен министър Борис Джонсън да бъде уволнен след негови мнения за Либия , оповестяват международните осведомителни организации.

Джонсън е направил мненията си по време на конференцията на Консервативната партия в Манчестър.

Алън написа в " Туитър ", че " той би трябвало да бъде уволнен за това ", а други депутати, в това число Сара Уоластън и Деймиън Грийн се причислиха към апела ѝ, като показаха мнението си против мненията на Джонсън. Уоластън прикани " Борис Джонсън да размишления по отношение на позицията си след коментара си за " мъртвите тела " в Либия ".

Джонсън направи коментар по отношение на възобновяване на Либия, като бъде превърната в нов туристически курорт . По думите на Джонсън, Либия можела да бъде " идващият Дубай... Единственото, което те би трябвало да създадат, е да разчистят мъртвите тела . "

В неделя английският външен министър беше подложен на остри рецензии за рецитирането на стихотворението на Ридиард Киплинг " Пътят към Мандалай " в будистки храм. Стихотворението разказва опита на пенсиониран английски боец, който в продължение на години е служил в английските колонии.

Бъбривият 53-годишен Борис Джонсън си завоюва известност на правещ гафове политик , както и за " тефлоновата " му дарба да оцелява след тях, по време на дългата си политическа кариера.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР