Депутатът от коалиция Продължаваме Промяната - Демократична България Радостин Василев

...
Депутатът от коалиция Продължаваме Промяната - Демократична България Радостин Василев
Коментари Харесай

Прокуратура предлага на Гешев да поиска имунитета на Радостин Василев от ПП-ДБ

Депутатът от коалиция " Продължаваме Промяната - Демократична България " Радостин Василев е пред обвиняване за опит за насила посредством опасност. От държавното обвиняване оповестиха, че Софийската градска прокуратура е предложила на основния прокурор да изиска от Народното събрание снемането на имунитета на Василев, предава БНР. 

В рамките на формирано в края на предишния юли досъдебно произвеждане са били събрани доказателства, че на 13 юни той e заплашил депутатка от 37-то Народно заседание - обратно на убежденията и волята си, да напусне парламентарната група, част от която е била.

Става дума за случая с някогашната национална представителка от " ИТН " Христинка Иванова, за която от партията на Слави Трифонов твърдяха, че е била заплашвана от Василев, който по това време беше министър на спорта в кабинета на Кирил Петков от квотата на " ИТН ". В удостоверение на това, на 13 юни на конференция на партията беше излъчен и запис от диалог на Василев с Иванова, изработен в деня, в който няколко депутати обявиха, че напущат групировката на Трифонов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР