Депутатът от ИТН Станислав Балабанов коментира на страницата си във

...
Депутатът от ИТН Станислав Балабанов коментира на страницата си във
Коментари Харесай

Станислав Балабанов за Шенген: Денков сам се поздравява, на практика, за поредния провал

Депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов разяснява на страницата си във Facebook влизането на България в Шенген по въздух и море.

„ В разгара на тези прелестни празници бях решил да не пиша нищо обвързвано с политика, само че не мога да остана безразличен, откакто Денков самичък се поздравява, на процедура, за следващия неуспех “, декларира той.

„ Били се разбрали България да влезе в Шенген през март 2024. С дребната детайлност, че това ще стане единствено по въздух и вода.

Целта беше друга, бе този… Денков. Да можем свободно, като пълноправни членове на Европейски Съюз, да пътуваме през сухопътните граници на другите страни - без проблеми и без закъснение “, написа той. 

„ Вместо да употребявате няколко подвластни медии, които да ви хвалят, излезте и си признайте, че в действителност вие сте въздух под налягане. Защото и Шенген е по въздух, и бюджетът ви е цялостен въздух, а и Еврозоната ще остане там- някъде във въздуха. С въздухари на власт - толкоз. Оставка! “, прибавя той.

По-късно водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов показа мнението на  Балабанов на своята страница в обществената мрежа, като посъветва да бъде препрочетено. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР