Депутатът от Има такъв народ Станислав Балабанов определи като категорична

...
Депутатът от Има такъв народ Станислав Балабанов определи като категорична
Коментари Харесай

В ИТН не виждат защо се говори за оставката на Генчовска

Депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов дефинира като безапелационна и безспорна неистина, че външният министър Теодора Генчовска ще подаде оставка . Пред публицисти в Народното събрание, Балабанов съобщи, че Генчовска ще пристигна на парламентарния надзор в петък и още веднъж ще изрази позицията ни за присъединението на Република Северна Македония в Европейски Съюз.

" Министър Генчовска си е на мястото и изобщо не се разисква подобен вид ", акцентира депутатът.

Балабанов недоумява още за какво " Продължаваме промяната " и Демократична България са дали своят вот " въздържали се " по предлагането дали посланик номер едно да дава отговор на въпросите на депутатите. Каква е истината щяла да стане ясно още на следващия ден.

Във връзка със в Мариупол, Балабанов добави, че тече интервенция българските моряци да бъдат прибрани и изведени по най-бързия метод.

По-рано през днешния ден направи и водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов. Той благодани на ДНР за тяхното избавяне, а не на Министерски съвет и Министерство на външните работи. Той подлага на критика Министерство на външните работи, че прави инструктаж на околните на моряците,за да бъде показана информацията за тяхното освобождение по " един преломен метод ".
 Народно събрание извика Теодора Генчовска в петък да дава отговор за РСМ
Народно събрание извика Теодора Генчовска в петък да дава отговор за РСМ

Искането идва след изявление на немския външен министър
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР