Депутатът от Има такъв народпроф. Андрей Чорбанов смята да предизвика

...
Депутатът от Има такъв народпроф. Андрей Чорбанов смята да предизвика
Коментари Харесай

Депутат от ИТН готви скандал в Народното събрание

Депутатът от " ИТН " проф. Андрей Чорбанов счита да провокира скандал, като влиза в Народното събрание без зелен документ. Не вирусът, а здравната ни система е причина за високата смъртност измежду инфектираните с COVID-19 у нас. Тази теза поддържа имунологът и народен представител от " ИТН " проф. Андрей Чорбанов по Нова телевизия. И добави, че стои зад казаното от него преди дни, че Омикрон гази имунизираните по този начин, както прасе минава през люцерна.

В петък народните представители взеха решение, че в Народното събрание ще се влиза единствено със зелен документ или след негативен антигенен тест за коронавирус, който депутатите ще си заплащат сами. " ИТН " и " Възраждане " не поддържаха решението.

Професор Чорбанов има зелен документ, само че няма да го демонстрира на входа на Народното събрание.

" Искам да видя по какъв начин и от кого ще бъда спрян да влизам в Народното събрание. Разглеждането на тематиката за зеления документ за Народното събрание не беше обвързвано със законността. Според правилника на Народно събрание всеки народен представител би трябвало да участва на съвещанията и никой не може да го ограничи. Факт е, че и имунизирани боледуват извънредно всеобщо. Ние сме срещу зеления документ за където и да било. Не считаме, че е сполучлив. Хора със документи могат да заразяват други хора ", безапелационен бе Чорбанов.

Той добави, че в случай че избран шеф вкарва наложителен зелен документ за чиновниците си, то би следвало да обезпечи гратис тестване на неимунизираните в екипа.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР