Депутатът от Има такъв народ Иво Атанасов поиска оставката на

...
Депутатът от Има такъв народ Иво Атанасов поиска оставката на
Коментари Харесай

ИТН искат оставката на Христо Иванов като председател на конституционната комисия и закриването ѝ |

Депутатът от " ИТН " Иво Атанасов изиска оставката на съпредседателя на " Демократична България " Христо Иванов като председател на краткотрайната комисия за разискване на промени в Конституцията на България и закриването ѝ. 

" Не може да се рестартира нещо което не е стартирало. Не съм убеден, че като ръководител на тази комисия, Христо Иванов може да извърши задачите ѝ ", съобщи депутатът от Има Такъв Народ. 

Иво Атанасов разгласи, че има " вътрешно чувство, че човек, който е взел участие в държавното управление на Борисов, " не е подобаващ да оглави комисията за промени в Конституцията. 

" На този ярък празник ще бъда спокоен и преклонен, само че на 3 май стават 3 месеца от основаването на комисията. Аз ще бъда преклонен и ще поискам оставката на Христо Иванов, а на 3 май ще желаяме закриването на комисията ", каза той. 

Христо Иванов отговори, че с удоволствие ще връчи оставката си като ръководител на комисията на ексклузивен съдружен съвет идната седмица. 

" Опитвах да намеря метод да осъществим истинския план на тази комисия и в нейната работа да се включат и представители на опозицията, тъй че да извърши своето предопределение като неутрална територия за разговор. Ще бъда доста удовлетворен Има Такъв Народ да закрият конституционната комисия ", съобщи съпредседателят на " Демократична България ". 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР