Депутатът от Има такъв народ Ива Митева настоя, че предсрочни

...
Депутатът от Има такъв народ Ива Митева настоя, че предсрочни
Коментари Харесай

Ива Митева: Проблемът ни е с Кирил Петков и Асен Василев, в ИТН няма предатели

Депутатът от " ИТН " Ива Митева настоя, че предварителни избори не са нужни, даже са рискови в този миг.

Коментарът ѝ идва ден, откакто Слави Трифонов разгласи, че партията му напуща обединението.

Митева счита, че би трябвало да се опита да се сформира нов кабинет: " Ако искахме този министър председател да остане, нямаше да изтеглим министрите си. Имаме проблем в самото ръководство - с премиера и с вицепремиера. Затова изтегляме министрите си. Омръзна ни на съдружните препоръки да не се случва нищо ".

По думите й би трябвало да се върви към държавно управление на малцинството, без значение с чий мандат. И напомни, че в този момент занапред министрите би трябвало да подават оставки.

На въпрос дали биха подкрепили това държавно управление с оставащите министри, тя отговори с: " Не ".

" Тук казусът не са четиримата министри, които подменяме. Тук казусът са министър председателят и вицепремиерът ", настоя Митева пред Нова тв.

Във връзка с изказванията, че от " Продължаваме промяната " са водени диалози с част от Има Такъв Народ за поддръжка, тя отговори: " Нашата група е единна и не считам, че от нас ще има предатели. Обикновено виждам едни депутати от Политическа партия да вървят да беседват на последния ред с други депутати от други парламентарни групи. Ако това е водене на диалози - добре ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР