Депутатът от ГЕРБ Тома БиковТома Биков e български политик, роден

...
Депутатът от ГЕРБ Тома БиковТома Биков e български политик, роден
Коментари Харесай

Тома Биков: Хайде Бойко Борисов поне за БСП да не носи отговорност

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за осъди в ефира на Нова телевизия дейностите на гардовете на НСО на „ Росенец “.

Той счита, че акцията в Министерство на околната среда и водите е била доста по-зрелищна от тази в Президентството.

„ Накрая се оказа, че изпълнителната власт е отговорна за всичко “, сподели Биков.

Той попита за какво държавното управление би трябвало да подаде оставка при изискване, че нито за НСО дава отговор, нито за Прокуратурата.

Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за подсети също по този начин, че настоящето държавно управление е определено на избори, които Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на е провел.

Ако в този момент Борисов подаде оставка, той разясни, че следва длъжностен кабинет и идва политическа рецесия.

"Ние не упрекваме Корнелия Нинова за Цветан Цветанов. Хайде Бойко Борисов да не носи отговорност за Българска социалистическа партия ", добави още Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за и добави, че в случай че всичко продължи България може да замязя на Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР