Депутатът от ГЕРБ Тома Биков попита от парламентарната трибуна защо

...
Депутатът от ГЕРБ Тома Биков попита от парламентарната трибуна защо
Коментари Харесай

Тома Биков нападна Демократична България и попита на каква цена се разбрали с ДПС

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков попита от парламентарната естрада за какво Демократична България отхвърля публично диалози с ГЕРБ за сформиране на държавно управление и водят ли се подмолно такива с ИТН.
Тома Биков обърна внимание, че с гласовете на Движение за права и свободи е бил определен Георги Ганев от Демократична България за ръководител на " Една от най-важните комисии в Народното събрание " - на финансите. При първото гласоподаване не е имало кворум, само че при второто с поддръжка от Движение за права и свободи - Ганев е бил определен, напомни зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ в декларация от името на група.
 Христо Иванов отхвърли държавно управление на ГЕРБ, насочи рецензии към Нинова, че разрушава шанса за кабинет Христо Иванов отхвърли държавно управление на ГЕРБ, насочи рецензии към Нинова, че разрушава шанса за кабинет
Не сме получи предложение за диалози, очевидно си приказваме през медии. Много ясно декларирахме, че желаеме смяна и разграждане на корупционни...
Да не би да сте узрели за концепцията на господин Мустафа Карадайъ за програмно държавно управление? Ние помним две такива държавни управления - това на Любен Беров и на Пламен Орешарски. Не помните ли цената на тяхното безвремие?
" Зад нас стои успеха и поддръжката на над 800 000 жители. Ние сме подготвени за съпротива. Предупреждаваме ви, че политическата цена, която следва да платите за това, че излъгахте личните си гласоподаватели, ще тежи ", съобщи той от парламентарната естрада.
Междувременно Биков заяви, че ГЕРБ-СДС ще внесат предложение за основаване на краткотрайна анкетна комисия за следствие на случая " Росенец ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР