Депутатът от ГЕРБ Тома Биков отправи подигравателно послание към протестиращо

...
Депутатът от ГЕРБ Тома Биков отправи подигравателно послание към протестиращо
Коментари Харесай

Тома Биков се подигра на протестираща жена и цитира Рейгън

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков насочи присмехулно обръщение към протестиращо момиче пред София ТЕХ парк в обществената мрежа фейсбук, което придружи с нейна фотография.
Рейгън: " На летището през днешния ден ме посрещнаха младежи, които носеха плакати с надпис: " Правете обич, а не война ". Проблемът беше, че имаха тип на хора, които не могат да вършат нито едното, нито другото, написа той.

Припомняме, че по-рано денем се стигна до напрежение сред протестиращи и симпатизанти на ГЕРБ.Протестиращите бяха застанали на пътното платно сред бул. " Асен Йорданов ", включващо се в придвижването за бул. " Цариградско шосе " и " София Тех Парк ".
Напрежение имаше към цялата среща на ГЕРБ. Млад мъж е бил атакуван, а стативът на телефона му строшен от симпатизанти на ГЕРБ, показа той пред публицисти.
Симпатизантите на ГЕРБ са били в потока от хора, които влизат на конференцията и се редят да получат заветния стикер на партията, който подсигурява пропускане до мястото на събитието. Момчето което е нападнато от тях е снимало с телефона си наред с доста други хора и публицисти.
Няколко индивида на ГЕРБ са се насочили към него, пробвали са да вземат телефона му и да го счупят. Последвали са удари по главата, дърпане и боричкане. В резултат на експанзията момчето е с раздрана дреха, споделя той.
След края на срещата членове на ГЕРБ бяха освиркани и се чуха апели за " оставка " и " затвор " по адрес на ръководещите.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР