Депутатът от ГЕРБ Тома Биков отхвърли възможността партията му да

...
Депутатът от ГЕРБ Тома Биков отхвърли възможността партията му да
Коментари Харесай

Тома Биков: Абсурд да подкрепим кабинет с Кирил и Асен!

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков отхвърли опцията партията му да поддържа кабинет на " Продължаваме промяната - Демократична България ", в който Асен Василев е министър на финансите, а Кирил Петков вицепремиер, който дава отговор за службите. Така той разяснява пред Би Ти Ви медийни спекулации от последните дни, съгласно които двамата съпредседатели на " Продължаваме промяната " ще попаднат в държавното управление, което обединението ще предложи.

" Прочетох тези имена и помислих,че това е някаква нечиста сделка или смешка. Няма по какъв начин да подкрепим Асен Василев за финансов министър и Кирил Петков да дава отговор за службите, за Шенген и не знам какво. Той преди една година арестува нелегално водача на ГЕРБ Бойко Борисов, а в този момент ще му дадем всички служби при него. Не, няма. Това е неуместно и неуместно ", сподели Биков.

Малко преди неговото присъединяване посетител в Би Ти Ви беше Николай Денков от " Продължаваме промяната - Демократична България ". Той на няколко пъти акцентира, че имена за бъдещия кабинет към момента не са коментирани, само че и посочи, че вижда Асен Василев като финансов министър, а за Кирил Петков съобщи, че има " връзки на европейско равнище ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР