Депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски и колегата му от БСП

...
Депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски и колегата му от БСП
Коментари Харесай

Гечев и Гърневски ”се ханаха за гушите” за Горанов и ”Виденовата зима”

Депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски и сътрудника му от Българска социалистическа партия Румен Гечев си размениха реплики от парламентарната естрада, ”хванаха се загушите ” за Горанов и ”Виденовата зима ”
Бившият пловдивски кмет прикани финансовия министър Владислав Горанов да не слуша предложенията на левицата. " Г-н Гечев съобщи министърът на финансите доста да вниманва в тази тежка рецесия, която е освен в България а и в целия свят. И аз ви приканвам, господин Горанов, доста да внимавате вие и целия ви екип, с цел да не стигнем до интервала 1996/97 по време на държавното управление на Виденов/Гечев, когато българите получаваха най-ниските пенсии и заплати в цялата си история - от 3 до 5 $. Внимавайте доста! И когато от тази естрада се лее некомпетентния популизъм в пледоариите на госпожа Нинова... Внимавайте когато Нинова и Гечев приказват от тази естрада и каквото кажат те, правете тъкмо противоположното, с цел да не стигне България до нова злополука - такава, каквато се получава постоянно, когато Българска социалистическа партия ръководи ", сподели Гърневски.

Думата бе взета от Румен Гечев, който отговори на депутата от ГЕРБ: " Безкрайни благодарности на революцинния стихотворец Гърневски от Пловдив, който постоянно подвига топката високо. Първо, внимавайте в действителност доста, господин Горанов, защото един път в действителност беше изработен фаул, с опит за Еврозоната да се разяснява закрепеният курс, паричният съвет. Второ, вие внимавахте през вчерашния ден и вярно поискахте отдръпване на предлагането тук да се занимаваме още веднъж с МВФ и да кредитира централната банка българското държавно управление, което толкоз ли е закъсало, с цел да отиде там. Трябва доста да се внимава и министърът на финансите внимава. Той и цялата група на ГЕРБ доста внимаваха и избраха финансовия екип на държавното управление " Виденов ", тъй като ние предложихме паричния съвет, който и до момента държи България. И по какъв начин внимава той - доста деликатно предложи един високо приет специалист, препоръчан от международната банка за министър на финансите на господин Виденов, Димитър Радев е гуверньор. Той доста внимаваше, господин Гърневски, и предложи министърат на финансите на нашето държавно управление " Виденов " за началник на надзора на Българска народна банка ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР