Депутатът от ГЕРБ/ СДС Тома Биков изрази съменение, че предложения

...
Депутатът от ГЕРБ/ СДС Тома Биков изрази съменение, че предложения
Коментари Харесай

Биков: Сериозна авантюра е да имаш 64 депутати и да разчиташ за подкрепа на основния си опонент

Депутатът от ГЕРБ/ Съюз на демократичните сили Тома Биков изрази съменение, че оферти състав на кабинет от ПП/ДБ се приема добре вътре в самата коалиция. Пред Нова нюз той съобщи, че сътрудниците му от втората по бройка група не могат да схванат, че в случай че мине разновидността с втория мандат ще се окаже, че те преяждат с власт. 

„ Това е най-опасно за една политическа мощ. Това е повода Демократична България да са по-обрани, осъзнавайки този риск, те приказват за експертно държавно управление, разпределяйки отговорността. Да имаш партийно държавно управление с 64 депутати и да разчиташ за поддръжка на главния си конкурент е сериозна случка, която може да завърши с злополука освен за Политическа партия, само че и за страната ”, сподели Биков.

„ Ако си мислят, че една поддръжка за държавно управление значи поддръжка по принцип – съществено се лъжат ”, добави депутатът от ПП-ДБ. Той прикани да се даде късмет на държавно управление, даже единствено, с цел да има парламент.

Според Тома Биков с настояването за оставка на Иван Гешев всички опорки, че са подвластни и ги е боязън са отишли в канала.

„ За нас е добре „ Барселонагейт “ и всички останали сигнали да се гледат от различен основен прокурор, с цел да няма обвиняване, че надали не те са завършили. Сега е времето да се направи промяна в правосъдната система ”, заключи той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР