Депутатът от ГЕРБ-СДС Маноил Манев с остра реакция след интервю

...
Депутатът от ГЕРБ-СДС Маноил Манев с остра реакция след интервю
Коментари Харесай

Маноил Манев отговори на интриганта-отцепник от ИТН Георгиев: И заека стои до лъва, но не му пораства грива

Депутатът от ГЕРБ-СДС Маноил Манев с остра реакция след изявление на разколник от Има Такъв Народ. Коментарът му беше предизвикан от думите на Георги Георгиев пред БНР, че новото държавно управление можело да бъде подкрепено и от депутати от ГЕРБ, а заключението си направил след " житейски диалози " с народните представители, които седели покрай него. Едно от посочените имена беше това на Манев.

" Чувам, че един от рЕзко забогателите някогашни депутати от Има Такъв Народ, който " стоял покрай мен ". Решил да се упражнява в клеветничество по БНР. Слушай Жорка, той заека в зоологическата градина стои до лъва но нито му пораства грива нито сърцето му става лъвско. Не че ти си заек, той е благородно животно, а в твоя случай интригантстването може да бъде наречено единствено аматьорска работа ", написа Манев.

" Няма да ти изяснявам какво значи ГЕРБ и какъв е тима на ГЕРБ, тъй като тим значи да стоиш един до друг с хората, с които водиш борби и да знаеш, че зад капитана има плътна стена от съидейници, а зад тях море от хора, дали им доверието си. В тази нежна разпасана команда, в която ти се придвижи, в действителност е рисково да стоиш до някого, изключително в случай че е от към гърба ти, но избора си е твой ", показва още депутатът от ГЕРБ-СДС.

" Преди три дни ви написах " ГЕРБ е Борисов и Борисов е ГЕРБ ". За неразбралите като теб прибавям: " ГЕРБ е и стотици хиляди българи застанали пред вълна от безпорядък, спекулация и изменничества, ширещи се измежду инцидентно преминаващи политици като вас. Така че, обслужвайте пристрастеностите си свързани с власт и пари и гледайте по какъв начин се върви с изправена глава, когато съвестта ти е чиста! Хайде стига толкоз, тъй като вие така и така сте в обърканост, пък и не ми се желае на следващия ден да кажеш, че си научил нещо от мен! ", приключва Манев.

 Постът във фейсбук на Маноил Манев Постът във фейсбук на Маноил Манев Източник: Скрийншот/Facebook
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР