Депутатът от ГЕРБ Николай Нанков се подигра с програмата на

...
Депутатът от ГЕРБ Николай Нанков се подигра с програмата на
Коментари Харесай

Николай Нанков: Амбициозната програма на ПП - бутафория, с претенции

Депутатът от ГЕРБ Николай Нанков се подигра с програмата на обединението ПП-ДБ

" Ох, какво да ви кажа, скъпи другари, за „ амбициозната “ стратегия на ПП⁉️ Бутафория! С претенции… Ето единствено няколко образеца, тъй като цялата стратегия е едно огромно преписване и няма изчитане - страница след страница повтарят едно и също ", написа той във Facebook профила си.

Ето какво още написа Нанков:

1. Сключили били съглашение с Румъния за планиране на пет моста над река Дунав. Абе, аланкоолу, сред двете страни има подписан меморандум още през 2014 година - за 2 местоположения на предстоящ трети мост. Втори меморандум през 2019 година - за пет местоположения на предстоящ трети мост. Тези пет моста Политическа партия единствено ги премятат от избори на избори, а работа - нула. А и истината им убягва.

2. Стартирали били плана за тунел под Шипка, апелирам ви се! Абе, аланкоолу, процедурата стартира 2019 година и мина през дълга правосъдна борба. Преди това изградихме цялото околовръстно на Габрово и метода към тунела. Осигурихме и финасирането за него. И до каква степен стигна тунелът при вас - до под кривата круша.

3. Щели да довършват автомагистрала „ Хемус “. Ами те я стопираха - персонално Асен Василев сподели, че Хемус не е незабавна и изпразни сметката, в която бяхме заделили милиард за довършваното й. Помните, нали⁉️ Още не е дал отговор защо бяха изхарчени парите. А в този момент, с това стягане на коланите, което се задава поради „ далновидното “ им ръководство, от кое място ще намерят пари за дотъкмяване на неимоверно поскъпналия аутобан⁉️ Много лъжат, да го знаете.

4. Щели да довършат и „ Видин-Ботевград “, и автомагистралата Русе-ВеликоТърново, че и автомагистрала „ Черно море “. Да, ще ги довършат. Съвсем. Нищо няма да остане от тях.

5. Тази точка ми е обичаната - щели да вкарват немските стандарти за пътно строителство. Абе, алонкоолу, въведохме ги още през 2018 година С мой автограф. С смяна в наредбата за планиране на пътища. След повече от година усърдна експертна работа. И, в случай че позволите, една забележка за граматиката - несъмнено в Харвард не вършат разлика, само че на български се споделя немски стандарти. Немски е езикът. Държавата е Германия.

6. Обещават строителство на безвредни пътища с дълъг период на гаранция за поддръжка. Абе, алонкоолу, гаранционните периоди ние ги удължихме към този момент преди съвсем 4 години - през 2019 година И да ви светна нещо - не могат да бъдат по-дълги от експлоатационните периоди. Абе, бутафория ви споделям.

7. Изобщо няма да разясня общите приказки за типова документи за търгове в пътното строителство и настоящ ремонт - да им пожелаем триумф и за идващите избори може и драфт да напишат високоплатените им корифеи по Закона за публичните поръчки.

8. На всяка страница в програмата си въртят някакви 50 милиарда лв., които щели поравно да се разпределят сред Северна и Южна България. Вярвате ли им - оперативните стратегии са зациклили; осъществяването, респективно заплащанията по ПВУ са доникъде; какви 50 милиарда?! И вложения за пет лв. няма да могат да завършат сполучливо.

9. Обещават стабилно развиване на ВиК бранша - отново общи приказки. Ако не знаят, поради некадърното им ръководство ВиК планове за стотици милиони са под риск и, в случай че не се вземат незабавни ограничения, всичко ще потъне като в дълбок бунар. А градовете още дълго ще стоят разкопани и без приключени обекти.

10. Щели да намерят най-хубавото решение за сектора на Струма през Кресненското дефиле - тук баща Петко очевидно не се е намесил с гениалната си експертиза. Мислите ли, че хората са не запомнили по какъв начин вашият екоминистър опита да постави кол в проекта⁉️ Бутафория и това е.

11. Поне стана ясно за какво са били „ инспекциите “, с които районният министър Шишков се намеси в предизборната акция - бутафорните му тези за „ тъничък “ асфалт са влезнали в програмата на любимците му от ПП-ДБ.

С две думи, ситуацията е: „ Гасете лампите, има по какъв начин “.

Николай Нанков
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР