Депутатът от ГЕРБ Мануил Манев разкри защо от партията му

...
Депутатът от ГЕРБ Мануил Манев разкри защо от партията му
Коментари Харесай

Мануил Манев, ГЕРБ: Искаме оставката на министъра и главния секретар, защото продължиха политиката на Рашков

Депутатът от ГЕРБ Мануил Манев разкри за какво от партията му желаят оставките на служебния министър на вътрешните работи Иван Демерджиев и основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.

" Искаме им оставките, тъй като и двамата се захванаха да не престават политиката на някогашния министър на вътрешните работи, да се занимават с кадруване и какво ли не, а не се погрижиха за служителите на реда и и за хората си. Това, което се случи последно и преля чашата, е фактът, че през последните няколко дни по отношение на този драматичен случай, единствената работа, която правят двамата, е да търсят отговорен. Някой различен отговорен търсят. Това са главните аргументи. Няма обща виновност за проблемите с оградата. Вината е ясна и съответна. Вината е на господин Рашков. От трибуната на Народното събрание говорихме не знам какъв брой пъти, че не би трябвало поддръжката на оградата да отива в Министерство на вътрешните работи, тъй като нямат благоприятни условия, сили и средства да се оправят ", сподели той в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" Демерджиев не пожела да излезе и да съобщи истините за това, а потегли да търси отговорни. Истината е следната - поддръжката на оградното оборудване е единствено един детайл от защитата на границата. Защо затвориха граничния сектор в Болярово? Така оголиха границата с тези хора, които работеха там. Това нещо има отношение към случая. 50 км стана дистанцията, от което би трябвало да дойдат граничарите, с цел да стигнат до оградата в този момент, когато няма сектор в Болярово. Министърът трябваше да каже, че разследване на промяната на Рашков със затварянето в Болярово и други пунктове. има проблем, че не могат да дойдат ", счита Манев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР