Депутатът от ГЕРБ Маноил Манев заяви, че зачестилите атаки срещу

...
Депутатът от ГЕРБ Маноил Манев заяви, че зачестилите атаки срещу
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ: Има общ фронт срещу нас

Депутатът от ГЕРБ Маноил Манев съобщи, че зачестилите офанзиви против ръководещата партия демонстрират, че има общ фронт против нея. Причините, съгласно него, са две. Борисов е мощен политик, който сподели, че може да удари по масата и да прави политики за хората. Освен това ГЕРБ има увереност за битка против олигархията.

" Тръгнеш ли да го решаваш тоя проблем, вълната против теб няма по какъв начин да ти се размине. Е, няма по какъв начин да не ти отговорят. Да я направиш тая крачка, това в действителност е държавническото отношение. Рискуваш имидж, уют и влизаш в тая борба. Това не мога да приема, да стоиш в профил да сочиш с пръстчето ", разяснява депутатът от ГЕРБ по Българска национална телевизия.

Той съобщи, че не е сюрпризиран от държанието на Васил Божков. " 15 години професионално съм работил в Министерство на вътрешните работи. Ако за хората това е нов метод на игра, във времето това не е нищо ново. Като почнете от най-дребния джебчия - първото нещо, което го поучават юристите –атакувай ги ", сподели Манев и напомни, че „ Божков е разгласен за търсене по закон и по закон би трябвало да се озове тук “.

Той похвали работата на основния прокурор и съобщи, че " в случай че някой в България може да каже, че прокуратура и съд не са свободни, ще си постави грях на душата “.

Манев показа, че му е необичайно държанието на Българска социалистическа партия в тази връзка. " Най-чаровните представители на Българска социалистическа партия се хвърлиха да пазят тематиката с господин Божков. Странно ми е, разбирате ли? ", сподели той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР